یکی از مهمترین چالشهای فریلنسرها در دنیای امروزه این است که ارتباط خود را با اکوسیستم فریلنسری/ کارفرمایی حفظ کنند. اگرچه دورکاری و داشتن شغلی آنلاین مزیتهای خودش را دارد اما در چنین موقعیتی، بسیار محتمل است که فریلنسرها به خودشان آمده و ناگهان متوجه شوند که دارند زمان زیادی را پشت کامپیوتر خود و زمان کمی را به شبکهسازی و ایجاد ارتباط حرفهای با بقیه اختصاص میدهند.
لذت ارائهکردن کار خود به کارفرما و گرفتن هزینه آن درحالیکه در خانه در محیطی گرم در لباس راحتی خود هستید، سریعا بیمعنی میشود اگر شما برنامهای برای شبکهسازی با بقیه و توسعه مهارتهای ارتباطی خود نداشته باشید. در ادامه نکاتی را مطرح میکنیم تا با بهکارگیری آنها از تبدیلشدن به یک فریلنسر منزوی و بدون مهارتهای ارتباطی جلوگیری کنید.
بهدنبال گروههای آنلاین با دغدغههای مشترک باشید
به احتمال زیاد، همسر یا هماتاقی تان که هیچگاه تجربه فریلنسری نداشتهاند، درکی نیز از دغدغهها و چالشهای کاری شما نداشته باشند. آنها احتمالا علاقهمند به گوشدادن به صحبتهای طولانی شما درباره آن کارفرمای بدقلق و سختگیر یا آن پروژهای که بعد از 45 مرتبه اصلاح، نهایتا به درآمد رسیده، ندارند. به چنین دلایلی، شما به شبکهای از فریلنسرهای دیگر نیاز دارید تا بدانند شما دارید درباره چه مسائلی حرف میزنید و بهتر شما را درک کنند. چنین رویکردی باعث میشود که شما روحیه خود را از دست ندهید و در طولانیمدت به فریلنسری به دید یک حرفه که با گوشهنشینی همراه است، نگاه نکنید.
زمانهای خاصی را بیرون از دفتر کار خود بگذرانید
حتما بهصورت منظم، برای مثال یک روز درمیان، یک سری فعالیت را برای خود مشخص کرده تا آنها را در بیرون از محیط کاری خود انجام دهید. این فعالیتها میتوانند از یک قدم زدن ساده در محله گرفته تا خوردن نهار با یک دوست در یک رستوران باشند. چندبعدی بودن را فراموش نکنید زیرا بسیار مشاهده شده که فریلنسرهایی که غرق در کار خود شدهاند، پس از مدتی سبک زندگی خود زده شده و مقصر را ماهیت حرفه فریلنسری میدانند؛ درحالیکه توجه به برقراری تعادل میان زمانی که در دفتر کار و خارج از آن میگذرانند، میتوانست به سادگی از بروز این دلزدگی جلوگیری کند.
برای خودتان سرگرمیهای خارج از حوزه کاری خود پیدا کنید
همانطوری ک بالاتر درباره آن صحبت کردیم، این مساله برای فریلنسرها بسیار رایج است که در نقطهای از زندگیشان خود را دائما در حال کارکردن ببینند. یک روش ساده برای جلوگیری از رسیدن به این حالت وقتگذراندن در یک سرگرمی است که هیچ نقطه اشتراکی با شغلتان ندارد. ترجیحا بهتر است که این سرگرمی شما را از پشت کامپیوترتان جدا کرده و باعث شود که یک سری فعالیتهای فیزیکی انجام دهید. مغز شما نیز، در این شرایط، استراحت کرده و بهتر میتوانید در هنگام کار روی آن حساب کنید.
حتما این فعالیتها را در تقویم شخصی خود لحاظ کنید
صرفنظر از اینکه شما چه روشی را برای مقابله با پدیده “فریلنسر گوشهگیر” انتخاب کردید، این روشها را داخل تقویم هفتگی خود آورده تا خود را ملزم به انجام آنها کنید. برای فعالیتهایی که هزینهای انجام دادید، شاید این نکته خیلی منطقی بهنظر نرسد چون آن هزینه خود بهتنهایی نیروی محرکهای برای انجام آن فعالیت میباشد اما فعالیتهایی مانند قدمزدن خارج از خانه یا مدیتیشن بهراحتی میتوانند نادیده گرفته شوند. به همین دلیل، بهتر است که در ابتدای هر روز، تقویم کاری/ شخصی خود را تنظیم کرده و خود را ملزم به پیروی از آن کنید.
پاسخ شما به دیدگاه