مهارت‌های مورد نیاز برای تولید محتوا

  1. خانه
  2. فریلنسر
  3. جزئیات مقاله
فریلنسرها
مهارت‌های مورد نیاز برای تولید محتوا

مهارت‌های مورد نیاز برای تولید محتوا

در دنیای امروزه، اهمیت تولید متحوای هدفمند بر کسی پوشیده نیست. غرق کردن مخاطبان در اطلاعاتی که با اهداف مختلفی از جمله بازاریابی و تبلیغ ایده‌ای خاص منتشر می‌شوند این فرصت را برای تولیدکنندگان محتوا به‌وجود آورده تا از دانش و مهارت‌های خود را کسب درآمد کنند. تقاضای محتوا در حوزه‌های مختلف، علی‌الخصوص در کشورهای در حال توسعه، در حال افزایش است. علاوه بر افرادی که به‌صورت تمام‌وقت به تولید محتوا می‌پردازند، فریلنسرها نیز می‌توانند با توسعه مهارت‌های وارد این حوزه شده و از پتانسیل موجود استفاده کنند. در این مطلب ما قصد داریم که مهم‌ترین مهارت‌ها و عادات موردنیاز برای موفقیت یک فریلنسر را معرفی کنیم. این مقاله در قالب دو بخش مهارت‌های اصلی و فرعی ارائه شده است.

در ابتدا درباره مهارت‌های اصلی صحبت می‌کنیم.

  1. تایپ ده انگشتی:

در ابتدا، یاد گرفتن این مهارت ممکن است دلسردکننده به‌نظر برسد با توجه به این که سرعت تایپ شما به‌صورت قابل توجهی کاهش می‌یابد. اما اگر قصد فعالیت حرفه‌ای در حوزه تولید محتوا را دارید، باید فاکتور سرعت را مدنظر قرار داده تا از رقیبان خود جا نمانید. وبسایت‌های زیر می‌توانند برای شروع این مسیر به شما کمک کنند:

  1. Typelit
  2. Raratype
  3. Keybr
  4. Coderacer
مهارت های تولید محتوا تایت ده انگشتی سایت محتوابلد
  1. نوشتن

نوشتن یکی از مهارت‌هایی است که در فرهنگ ما ارزش بسیار کمی برای آن قائل می‌شوند درحالی‌که تعداد کمی از تولیدکنندکان محتوا هستند که توانایی انتقال یک مفهوم در یک قالب ساختاریافته را دارند. اولین گام برای تقویت مهارت نوشتن، ایجاد عادت مطالعه منابع مختلف به‌صورت روزانه است. سایت‌های ایرانی مانند دیجیاتو یا پلتفرم‌های خارجی مانند medium می‌توانند نقطه شروع مناسبی باشند. در هنگام خواندن چنین منابعی به پاراگراف‌بندی متن توجه کنید. منظور از پاراگراف‌بندی این است که در پاراگراف اول رئوس مطالب چگونه مطرح شده و هر یک از مطالب چگونه در پاراگراف‌های بعدی توسعه داده شده‌اند. با ایجاد عادت مطالعه روزانه، دامنه لغات شما و ساختارهای ادبی که می‌شناسید به مرور افزایش پیدا کرده و این مساله تاثیر مستقیمی بر کیفیت متن نهایی شما خواهد داشت.

  • سئو

کارفرمایان متقاضی محتوا ترجیح می‌دهند که محتوای متنی خود را در قالبی دریافت کرده که اصول سئو در آن رعایت شده باشد تا هزینه اضافی بابت این موضوع متحمل نشوند. با توجه به اینکه برخی رقبای شما در این حوزه به آموزش‌های سئو مسلط هستند، برای فعالیت در حوزه تولید متحوای متنی، بهتر است که از اصول اولیه سئو آگاهی داشته باشید.  پیشنهاد ما برای شروع دوره حامد قربانی در مکتب‌خونه یا دوره علی عارفی‌نیا در آکادمی آی‌تی است.

  • زبان انگلیسی و فوتوشاپ

اهمیت زبان انگلیسی بر کسی پوشیده نیست. با وجود فعالیت متخصصان ایرانی در حوزه‌های مختلف اما هم‌چنان نیاز به مطالعه منابع دست اول انگلیسی وجود دارد.  دلیل آن هم این است که در بسیاری از موارد در منابع انگلیسی ایده‌هایی مطرح می‌شود که حاصل ساعت‌ها تفکر می‌باشد و شما صرفا با ترجمه دقیق، می‌توانید به همان ایده دست یابید.

از طرفی دیگر، امروزه محتواهای متنی دیگر خلاصه به متن خالی نمی‌باشند. گاهی اوقات یک عکس با طراحی هوشمندانه می‌تواند پیام چندین پاراگراف را منتقل کند. از آن‌جایی که یکی از الزامات مورد درخواست کارفرمایان برای محتواهای متنی داشتن عکس معنادار در متن‌های بالای 700 کلمه‌ای است، فریلنسرها باید یک آشنایی حداقلی با فتوشاپ داشته باشند.

در ارتباط با مهارت‌های فرعی نیز به نکات زیر حتما توجه کنید:

  1. برای ساعت‌های کاری خود احترام قائل بشین

یکی از مهم‌ترین مزیت‌هایی که فریلنسر بودن داره ساعت‌های کاری منعطفه اما همین مزیت میتونه به بزرگترین دشمنتون تبدیل شه. شما نباید اجازه بدین که موانعی که حواستون پرت میکنن مانع انجام کار عمیقتون بشه. این موانع در همه کارها وجود داره ولی در شغل فریلنسره شدیدتره، چون در دیدگاه بقیه شما صرفا سرتون توی لپ‌تاپه و ظاهر این قضیه فرقی با فیلم دیدن نداره. برای همین باید برای اطرافیانتون این نکته رو مشخص کنید که در ساعت‌های کاریتون، شما زمانی برای رسیدگی به کارهای خونه یا گوش دادن به درد و دل ‌هاشون ندارید. به زبان ساده‌تر، “به‌راحتی در دسترس نباشید.”

  • ساعت‌های مشخصی را به کارکردن اختصاص بدین

شغل فریلنسری نباید باعث شه که از زمان تفریح و وقت‌گذروندن با خانواده و دوستانتون بزنید. یا اگر تا دیروقت به کار مشغول باشید، در روز بعد، نمیتونید عملکرد خوبی از خودتون نشون بدین

  • هنر مذاکره را یاد بگیرین

حتما به اندازه ارزشی که ارائه میدین، هزینه دریافت کنین و نه کمتر. در ابتدا میتونین کارتون رو با نرخی کمتر از ارزش واقعی‌تان شروع کنین و بعد از همکاری با هر کارفرما، درصدی هزینه موردنظرتون رو افزایش بدین تا به ارزش واقعی خودتون دست پیدا کنین.

  • رهبر باشین و نه یک دنباله‌رو

برای اینکه بین خودتون و بقیه فریلنسرها تمایز ایجاد کنین، نیازه که از جدیدترین ترندهای حوزه کاریتون آگاه باشید و برای این کار این عادت در خودتون ایجاد کنید که به‌صورت منظم مطالعه جانبی در حوزه تخصصی خودتون داشته باشید.

  • رسیدگی به مشتریانتان عامل مهمی در موفقیت است

بعضی از کارفرماها میتونن با توقعات زیادشون کار رو براتون چالش‌برانگیز و طاق‌فرسا کنن. اما هم‌چنان این کارفرماها هستند که میتونن تصمیم بگیرن شما رو به‌عنوان مجری پروژشون انتخاب کنن یا نه؛ حداقل تا زمانی که به‌عنوان یک فریلنسر مشهور شناخته نشدین، باید این نکته رو درنظر داشته باشید که یک بیزینس‌من خوب همیشه با مشتریاش با نهایت احترام برخورد میکنه. حتی اگه شما و مشتریتون تصمیم به قطع همکاری گرفتین، باید مودب و حرفه‌ای رفتار کنید تا به شهرتتون لطمه‌ای وارد نشه.

Admin

زمان عضویت نویسنده: مرداد 8, 1401

پاسخ شما به دیدگاه

دلیل باز پرداخت